Nieuwsbrief

Wil je voor me bidden?

Heb je een passie voor evangelisatie? Wil je graag voor anderen bidden? Dan is dit misschien iets voor jou…

Zoals je misschien hebt gehoord ga ik binnenkort werken bij Agapè, een christelijke organisatie die zich onder andere bezig houdt met het evangeliseren via internet.

Ik heb een passie voor evangeliseren via internet en doe dit door middel van het maken van websites (o.a. www.wieisgod.nl) en door als e-coach mensen te begeleiden bij de ¨WaaromJezus?¨-cursus. Dit is een cursus waar mensen aan de hand van 30 lessen leren wie Jezus is en wat Hij voor hen heeft gedaan. Dit samen in gesprek met een e-coach. Een soort Alpha-cursus online dus.

Ik ga bij Agapè aan de slag met het maken van nieuwe websites, het onderhouden van de bestaande websites, en het bereiken van mensen op social media. Dit zodat steeds meer mensen de cursus ¨WaaromJezus?¨ gaan volgen en zo Jezus (beter) leren kennen.

Ik zou het super tof vinden als je voor mij wilt bidden en dat ik je op de hoogte mag houden van de laatste ontwikkelingenen en gebedspunten rondom Agapè en de WaaromJezus-cursus?!

Zou ik je op de hoogte mogen houden?

Vul dan hieronder je e-mailadres in.

(zie inschrijfformulier op de website)

Alvast bedankt!

Groet,
André

Geef een reactie