Nieuwsbrief

Werken bij IkzoekGod.nl komt steeds dichterbij!

Ik ben nu weer meer bezig om mensen te vragen of ze mij financieel willen ondersteunen voor het werk dat ik ga doen bij Agapè. Het ritme zit er weer in. Bijzonder is om te zien hoe God voorziet.

Een tijdje geleden ging het een stuk slechter met onze financiën. Toen kregen we binnen korte tijd ineens van meerdere kanten geld binnen: belastinggeld terug, onregelmatigheidstoeslag van 5 jaar vakantiegeld van het werk in de zorg, en nog een aantal dingen. Echt heel erg bijzonder om te zien!

Verder is Linde aan het rekenen gegaan met hoe het zit met huurtoeslag en zorgtoeslag enzovoort. Dat ziet er op zich veelbelovend uit. Het bedrag wat ik daardoor binnen moet halen zodat we minimaal rond kunnen komen wordt daardoor kleiner. Niet dat dit de ideale situatie is. Maar het biedt wel uitzicht op dat ik over niet al te lange tijd bij Agapè ga werken. Iets waar ik heel erg blij van word!

Er zit nu dus weer schot in de zaak!

Geef een reactie