Nieuwsbrief

Reactie WaaromJezus-cursist Matthieu over de cursus

Ik vind het zelf altijd leuk om te weten hoe een cursist de WaaromJezus-cursus beleefd heeft. Ik heb één van die cursisten, Matthieu, gevraagd of hij een stukje voor de nieuwsbrief wilde schrijven. Hieronder zijn reactie:

De WaaromJezus-cursus

Een zeer interessante cursus als je het mij vraagt. Als je niet veel weet over Jezus of over het geloof is dit de ideale basis. Je leert er erg veel van.

Ik ben zelf aan de cursus begonnen omdat ik me meer wilde verdiepen in het geloof en het allemaal wat was weggezakt. Ik verwachtte van de cursus dat deze mij wat zou bij leren over het geloof en dat heeft het zeker gedaan. Vooral waarom Jezus zo belangrijk is en wat hij heeft gedaan voor ons. Ik heb het gevoel gekregen dat ik niet alleen dichter bij Jezus ben gekomen, maar ook dichter naar het geloof ben toegegroeid.

De cursus, maar vooral de online e-coach, heeft mij gestimuleerd om meer te leren over het geloof. Dit was voor mij ook het meest fijne aan de cursus: dat je online wordt geholpen door iemand. Als ik nu een tijd later terugkijk naar de cursus denk ik dat dit wel mijn basis is van waar ik nu sta. Ik ben veel meer gaan ontdekken over het geloof en ben zeer geïnspireerd.

Ik zou de cursus zeker aanraden en niet alleen voor mensen die niks van het geloof weten, maar ook voor de mensen die dat wel doen. Je zult er veel van leren.

Groetjes Matthieu Pauwels (cursist van de WaaromJezus-cursus)

Dankje Matthieu voor je positieve reactie! Erg bemoedigend om te horen wat de cursus met je heeft gedaan!

Geef een reactie