Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018

(Filmpje staat helemaal onderaan).

Samen met Linde heb ik besloten dat ik van 16 uur werken per week naar volledig werken bij IkzoekGod.nl ga. We ervaren sterk dat God ons / mij deze richting op wil hebben.

Hiervoor maakte ik af en toe een website voor iemand om de inkomsten aan te vullen. We hebben gemerkt dat dit gewoon niet werkt. Én mijn werk bij IkzoekGod.nl loopt minder goed doordat ik de aandacht moet verdelen én het websites maken loopt minder goed dan wanneer ik mij alleen hierop zou richten.

Mijn verlangen om God te dienen door middel van internetevangelisatie is zo sterk dat ik/we ervoor gekozen hebben dat ik dit volledig ga doen. Er is zoveel moois te bereiken op dit gebied en hier wil ik mij volledig voor inzetten.

Hoe het gaat met het inkomen? Hierin willen we op God vertrouwen en tegelijkertijd jullie vragen om na te denken om hierin te ondersteunen. In december ga ik jullie allemaal een brief sturen waarin ik jullie zal vragen om ondersteuning. Maar ik wil het alvast noemen.

Teamdag

Teamdag

2 weken geleden hadden we een teamdag. De bedoeling was om de ideeënbox door te spitten en de ideeën om te zetten in concrete plannen.

Dit liep wat anders. We hebben onder andere gekeken naar wat de sterke en zwakke kanten van het team waren. Of aandachtspunten zoals je wilt.

Daarna bij ieder persoonlijk. Dit was goed om te doen. We kregen zo meer inzicht in elkaar en als team als geheel.

De ideeënbox gaan we aanstaande maandag in een nieuwe teamdag doorspitten.

3-daagse training

3-daagse trainingNog meer trainingen. Vorige week hebben we als team een 3-daagse teamtraining gehad. Hoe functioneer je goed als team? Hoe zit het met werkprocessen, enz.

Ik was er bang voor dat het één of andere nutteloze training zou zijn waar je echt helemaal niets mee kunt. Gelukkig was dit niet zo.

We hebben veel praktische handvatten meegekregen waar we als team mee aan de slag kunnen. Het gaat eigenlijk al best wel goed, maar we gaan ervoor om als een geoliede machine te functioneren :-).

Dit gaat ons erg goed helpen bij het uitvoeren van onze projecten.

Crazy Bible

Een korte film die ik vorige week op YouTube gezien heb. Het laat zien wat vriendelijkheid kan doen in evangelisatie. Aanrader.

Nieuwe Case for Christ-cursist

Nieuwe Case for Christ-cursist

Vorige week heb ik weer een nieuwe Case for Christ-cursist gekregen. Hij heeft er zin in en is erg gretig. Heb jij de cursus al bekeken?

Winnaar boekenactie

Winnaar boekenactie

Inmiddels heb ik een winnaar getrokken voor de boekenactie. In verband met de privacy weet ik even niet of ik zijn (het is dus een hij :-)) naam kan noemen.

Hij is in ieder geval op de hoogste gebracht en heeft het boek ontvangen.

Tot slot

Wat vind je zo van deze nieuwe nieuwsbriefstijl? Ik probeer de nieuwsbrieven er voor jou zo aantrekkelijk mogelijk uit te laten zien en hoor graag wat je ervan vindt!

En: Wat vind je van het filmpje? Doen? Niet doen?

Je kunt me mailen op a.scholten@ikzoekgod.nl.

Dankje voor je betrokkenheid. Jouw ondersteuning maakt dit werk mogelijk!

Dank- en gebedspunten

  • Dank voor het geweldige team waar ik in mag werken. Ze zijn super
  • Dank dat ik met Linde de stap heb gezet naar volledig werken voor IkzoekGod.nl!
  • Bidt voor de nieuwe Case for Christ-cursist: dat hij Jezus nog beter mag leren kennen (hij is namelijk al christen)

Geef een reactie