De fondswerfactie van december 2017 was een groot succes: vanaf 1 maart ga ik betaald werken van 11 naar 16 uur per week! Hier ben ik erg blij mee. De financiën begonnen spannend te worden. Het bedrag wat ik in december binnen heb gekregen kan ik uitsmeren tot oktober dit jaar. Dat geeft rust!

Mijn schoonbroertje, Reint Verkerk, heeft een super gaaf promo-filmpje gemaakt over mijn werk. Klik het plaatje boven om naar het filmpje te gaan.

Nieuwe taken

Omdat onze vaste blogger een paar weken geleden was gestopt moest zijn taak opgevuld worden. Deze taak heb ik op mij genomen. Dit is echt iets wat mij ligt. Ik ga zelf (waarschijnlijk) niet bloggen, maar regel wel dat er nieuwe blogberichten op IkzoekGod.nl komen.

Ik heb tot nu toe 3 nieuwe bloggers gevonden die regelmatig voor IkzoekGod.nl willen bloggen. Dit moeten er nog meer worden. We zijn erg blij met de nieuwe bloggers die we hebben. De bedoeling is dat we iedere week 1 blogbericht op de website zetten.

Kijk voor het artikel ¨Waarom geneest God niet iedereen?¨ van onze nieuwe blogster Marja Verschoor-Meijers op de website.

Website IkzoekGod.nl aangepast

Om overzicht op de website te krijgen heb ik de meestbezochte blogberichten bij elkaar op thema gezet. Dit zodat de bezoeker gemakkelijker zijn weg kan vinden. Zie:

De bedoeling is nu ook om de nieuwe blogberichten op thema te schrijven. We gaan dit doen door allerlei blogs te laten schrijven die vragen beantwoorden, zoals:

 • Wat is het bewijs dat God bestaat?
 • Waarom moest Jezus sterven aan het kruis?
 • Wat gebeurd er met mensen die nog nooit van Jezus hebben gehoord?

Mensen zitten met vragen en op deze manier willen we ze helpen om God, Jezus, en de Bijbel beter te leren kennen.

Nieuwe teamleider

Martien

Teamleider Ron de Rover heeft besloten om per 1 april te stoppen en een andere taak binnen Agapè op te pakken. Gelukkig hebben we alweer een goede teamleider gevonden! Martien, hij werkt al 12,5 jaar bij IkzoekGod.nl en was er bij vanaf het begin. We zijn als team erg blij dat Martien deze taak heeft opgepakt. Hij weet precies wat er speelt en heeft ook een duidelijke visie voor ogen.

Nieuwe collega

Jannine

Collega Jannine van der Pol is vanaf februari ook 16 uur betaald aan de slag. Wat fijn dat ons team aan het groeien is! Zij houdt zich bezig met het maken van allerlei filmpjes voor onze website. Op dit moment is ze bezig met een commercial voor IkzoekGod.nl, zodat mensen een beter beeld krijgen bij wat we precies doen. Handig voor de collecte.

7 april nieuwe e-coachdag

Op 7 april is er weer een nieuwe e-coachdag. Lijkt je het wat om in gesprek te gaan met mensen over God, Jezus, en de Bijbel, geef je dan op via: http://agape.nl/doen/e-coach/. Tijdens de e-coachdag ontvang je een gratis training + boek over hoe je tijdens de WaaromJezus?-cursus mensen het beste kunt helpen om een stap dichter bij Jezus te komen.

Nieuws van het thuisfront

David is op 25 februari alweer 2 geworden. Jongens, wat gaat dat snel zeg. Afgelopen zondag hebben we zijn verjaardag gevierd. Zoals je ziet heeft hij onder andere een mooie ziekenauto gekregen :-). Vanaf volgende week gaat hij alweer naar de peuterschool.

Linde is uitgerekend op 19 april. Dus nog ongeveer 7 weken voordat ze gaat bevallen. De zwangerschap van Linde gaat goed. Zo op het laatst worden de dingen natuurlijk wel wat zwaarder voor haar, dus zal ik in het huishouden ook iets meer aan de bak moeten :-(.

🙂

Dank- en gebedspunten

Dankpunten:

 • Ik ben echt super blij dat ik tot oktober 16 uur betaald aan de slag kan
 • En dat Martien onze nieuwe teamleider is
 • Dat de beste blogartikelen op thema zijn ingedeeld
 • En we nieuwe bloggers aantrekken
 • Dat David alweer 2 is en de zwangerschap van Linde goed gaat

Gebedspunten:

 • Dat het team nog meer zal uitbreiden en we de juiste mensen vinden
 • Iedereen zijn giften op orde zal krijgen zodat er rust hierover ontstaat
 • We de juiste bloggers aantrekken
 • Zoekers onze website zullen vinden
 • Dat de zwangerschap + bevalling van Linde goed zal gaan

Reactie deelnemer cursus

En om af te sluiten nog een reactie die een e-coach van één van zijn cursisten van de WaaromJezus?-cursus heeft gekregen. De reactie is anoniem en hier en daar wat aangepast om de anonimiteit van de cursist te garanderen:

¨Ik heb veel van deze cursus geleerd. Van mijn e-coach heb ik het allermeeste geleerd.¨

¨Ik ben een denker en ik ben me er bewust van dat cognitie en geloof soms haaks op elkaar staan. Ik heb God lange tijd genegeerd omdat mijn cognitie alles kon verklaren. Totdat God met tekenen kwam die ik simpelweg niet kon negeren en mijn cognitie met geen betere verklaring kon komen dan: God bestaat!¨

¨Ik volg sinds twee weken een Alpha-cursus. Daarnaast heb ik inmiddels een Bijbel in mijn bezit en een app op mijn telefoon met daarop de Bijbel. Dit op aanraden van mijn e-coach.¨

Geweldig toch? Hier doe je het voor!

Geef een reactie