The Case for Christ

Nieuwsbrief december 2017

Als IkzoekGod.nl zijn we bezig geweest met het project The Case for Christ. Dit is een erg gave film die bewijzen aandraagt over het leven van Jezus.

Nieuw kantoor

Sinds deze week zit IkzoekGod.nl in een nieuw kantoor in Driebergen. Het oude pand moest worden gesloopt en daar moesten we dus uit.

Gelukkig hebben we een superlocatie gevonden in Driebergen. Lekker tussen het groen.

Het mooie van deze locatie is dat hij bij andere zendingsorganisaties op het terrein ligt. Onze bovenburen zijn bijvoorbeeld Missie Nederland. Andere buren zijn: Alpha Nederland, Navigators, en de Evangelische Alliantie. Samenwerken is zo dus erg gemakkelijk. We kunnen zo een bakkie doen :-).

Fondswerving

Verder blijft het fondswerfgebeuren natuurlijk gewoon doorgaan. Sinds 1 november ben ik voor 11 uur betaald aan het werk. Yes! Er zijn zoveel mooie dingen te doen. Ik wil graag 32 uur per week de tijd hebben om mij bezig te houden met al deze dingen.

Vandaar dat ik in december ook een fondswerfbrief rond ga sturen met de vraag of mensen mij financieel willen ondersteunen.

– Willen jullie ervoor bidden dat mensen ruimhartig zullen geven? –

Waar ben ik mee bezig?

The Case For Christ

Als IkzoekGod.nl zijn we bezig geweest met het project The Case for Christ. Dit is een film over het leven van auteur Lee Strobel. Hij wilde als journalist een artikel schrijven waarom het christendom niet waar is. De grote lijn van het verhaal: door allerlei wetenschappers te interviewen komt hij erachter dat het allemaal wel waar is.

We hebben voor deze film een landingspagina gemaakt. Wanneer mensen de film hebben gekeken, kunnen ze bij ons terecht voor de vragen waar ze mee zitten.

Kijk hieronder eens naar de ontzettende gave trailer (klik op het plaatje om de trailer te bekijken):

iPray2day

Verder ben ik nog steeds bezig met de website iPray2day. Dit is nogal een hele klus. Er komt veel bij kijken. Gisteren een gesprek gehad met de app-ontwikkelaar over het koppelen van de app aan onze nieuwe website.

Mocht dit allemaal lukken, dan kan de nieuwe site live. Yes!

Wist je dat?

Wist je dat we als IkzoekGod.nl samenwerken met een organisatie die moslims wil bereiken met het evangelie van Jezus? Echt een mooi project. Kijk eens op: IsaRuhAllah.nl.

Gebedspunt

Zouden jullie deze maand voor mij willen bidden dat de fondswerfactie een groot succes wordt en dat het benodigde bedrag helemaal binnen komt?

Dat zou super zijn!

Geef een reactie