Vandaag een Agapè-rondleidingsdag gehad

Vandaag heb ik een Agapè-rondleidingsdag gehad. Ik ben met een aantal collega´s langs verschillende projecten geweest. Sommige projecten waren van Agapè, anderen niet. Echt mooi om te zien.

Reactie WaaromJezus-cursist Matthieu over de cursus

Ik vind het zelf altijd leuk om te weten hoe een cursist de WaaromJezus-cursus beleefd heeft. Ik heb één van die cursisten, Matthieu, gevraagd of hij een stukje voor de nieuwsbrief wilde schrijven. Hieronder zijn reactie:

Gisteren eerste werkdag!

Yes, dus eindelijk begonnen gisteren bij Agapè. Na maanden bezig te zijn met mijn vriendenkring opbouwen was het dan eindelijk zover.

Bevestiging van mijn roeping

Zoals ik al eerder vertelde was het Alpha-weekend vorige week erg bijzonder. Ik ben er nog niet helemaal over uit, maar het kon wel eens een mijlpaal in mijn leven zijn. De rust die ik ervoer tijdens het gebed werkt nog steeds door. Of moet ik zeggen: God doet nog steeds zijn werk.

Geloven in wetenschap?

Wij mensen zijn rationale wezens. We zijn altijd op zoek naar antwoorden en oplossingen. De wereld moet kloppen. Hoe kun je dan christen zijn en de Bijbel geloven in deze tijd van wetenschap?