Nieuwsbrief

Er gebeurt veel de laatste tijd

 • In het kort
 • Opbouwen vriendenkring
 • E-coachdag
 • Flyers delen in de kerk
 • Graag bidden voor …

In het kort

Hierbij dan mijn allereerste nieuwsbrief. Op dit moment gebeurt er natuurlijk heel erg veel. Ik ben bezig met het opbouwen van mijn vriendenkring, leer mijn nieuwe collega´s bij Agapè kennen, en ik merk ook dat ik erg groei in mijn relatie met God!

Maar… eerlijk is eerlijk. Het is natuurlijk ook allemaal heel erg spannend. ¨Gaat het wel lukken?¨, ¨Willen mensen mij wel ondersteunen?¨. Tegelijkertijd merk ik sterk dat God mij zegent in de dingen waar ik mee bezig ben.

Een emotionele achtbaan dus.

Opbouwen vriendenkring

Drie weken geleden ben ik begonnen bij Agapè met de training voor het opbouwen van mijn vriendenkring. Vrienden worden hier gezien als mensen die mij in mijn bediening bij Agapè steunen door middel van:

 • Gebed
 • Bemoeding
 • Financiën
 • Hun netwerk
Ik vind het heel erg gaaf dat er nu al zoveel mensen zijn die hebben laten weten dat ze op de één of andere manier betrokken willen zijn bij wat ik doe. Vind ik echt super!

Ik las pas de uitspraak ¨zending doe je samen¨. Helemaal mee eens.

E-coachdag

Afgelopen zaterdag heb ik meegedaan met de jaarlijkse e-coachdag van de WaaromJezus?-cursus. Het was leuk om mijn online collega´s te ontmoeten. Normaal zie je elkaar niet en heb je alleen contact met je cursist.

Er werd een stukje training gegeven zodat we ons werk steeds beter kunnen doen. Verder was er natuurlijk de gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Een topdag gehad.

Flyers delen in de kerk

In samenwerking met een collega bij Agapè heb ik een flyer laten maken van het werk wat ik ga doen bij Agapè. Aankomende zondag ga ik deze flyers uitdelen om meer mensen bekend te maken met het werk wat ik ga doen bij Agapè en zo hopelijk mijn vriendekring uit te breiden.

Mocht je komende zondag in de kerk zijn, neem gerust meerdere flyers mee om deze ook weer uit te delen aan andere mensen.

Graag bidden voor …

Dit werk is afhankelijk van God en dit besef ik mij steeds meer.

Graag ontvang ik gebed voor:

 • Nieuwe mensen die mij willen ondersteunen door middel van gebed, bemoediging, financiën, en hun netwerk
 • Mijn cursist bij de WaaromJezus-cursus. Hij zit in een groeiproces om Jezus te leren kennen. God is aan het werk in zijn leven. Dat dit door mag zetten. Ook graag gebed voor zijn moeilijke thuissituatie
 • Verder is er natuurlijk het dankpunt dat er al zoveel mensen betrokken willen zijn!

Alvast bedankt voor je gebed!

Groet,
André

Geef een reactie