Nieuwsbrief

Bevestiging van mijn roeping

Zoals ik al eerder vertelde was het Alpha-weekend vorige week erg bijzonder. Ik ben er nog niet helemaal over uit, maar het kon wel eens een mijlpaal in mijn leven zijn. De rust die ik ervoer tijdens het gebed werkt nog steeds door. Of moet ik zeggen: God doet nog steeds zijn werk.

Maar waar ik het over wil hebben is de bevestiging van mijn roeping.

Eerlijk gezegd wist ik vorige week zondag pas voor 100% dat ik geroepen ben om als internetevangelist aan de slag te gaan.

Daarvoor had ik wel eens mijn twijfels. Want hoe weet je nu of je geroepen bent door God? Dat vind ik erg lastig.

Je kunt iets wel heel erg graag willen, maar is dit hetzelfde als een roeping? Hoeft niet.

Kerkdienst

Vorige week zondag gingen we met alle cursisten naar de Baptistengemeente in Deventer. Ik was er nog nooit geweest en was wel benieuwd hoe de diensten daar zouden zijn. Ik had er wel zin in.

Tijdens de aanbidding ging het over je gaven en talenten gebruiken. Ik werd hierdoor aangesproken. Ik dacht dat God persoonlijk tegen mij sprak. Iets verderop in de dienst, naar het einde toe, lieten ze tijdens de aanbidding een filmpje zien: de liefdesbrief van God.

Voor het filmpje kwam het logo van IkzoekGod.nl in beeld. Na het filmpje het logo van Agapè en IkzoekGod.nl. Toen ging bij mij de knop om. Ik wist toen voor 100% dat God mij geroepen heeft voor deze taak.

Ik ben hier erg blij mee. Ik heb hier wel eens twijfel over gehad. Vooral als het even tegen zit met de fondsenwerving.

Het is zo fijn om nu 100% zeker te weten dat God mij geroepen heeft tot deze taak.

Wat een rust!

Geef een reactie