online evangelisatie tips

10 Online evangelisatie tips

Online evangelisatie tips voor Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat, en meer. Online evangelisatie leren? Hier 10 simpele tips. Online evangeliseren is in dit digitale tijdperk een must als je een hart hebt voor evangelisatie. Zelf ben ik al jaren bezig met online evangeliseren: Door het maken van websites die over God gaan Als e-coach bij de WaaromJezus?-cursus van IkzoekGod.nl Of bijvoorbeeld …

Geloven in wetenschap?

Wij mensen zijn rationale wezens. We zijn altijd op zoek naar antwoorden en oplossingen. De wereld moet kloppen. Hoe kun je dan christen zijn en de Bijbel geloven in deze tijd van wetenschap?

The Case for Christ

Nieuwsbrief december 2017

Als IkzoekGod.nl zijn we bezig geweest met het project The Case for Christ. Dit is een erg gave film die bewijzen aandraagt over het leven van Jezus.

Team IkzoekGod.nl

Nieuwsbrief oktober 2017

Twee weken geleden had ik een vergadering met alle collega´s van IkzoekGod. Het leek me leuk dat jullie mijn collega´s leren kennen.

E-coach

Nieuwsbrief september 2017

Zoals je weet ben ik, naast mijn werk bij IkzoekGod als webdesigner, ook vrijwilliger bij de WaaromJezus?-cursus van IkzoekGod.nl. Lijkt het jou interessant om e-coach te worden?

Vandaag een Agapè-rondleidingsdag gehad

Vandaag heb ik een Agapè-rondleidingsdag gehad. Ik ben met een aantal collega´s langs verschillende projecten geweest. Sommige projecten waren van Agapè, anderen niet. Echt mooi om te zien.

Reactie WaaromJezus-cursist Matthieu over de cursus

Ik vind het zelf altijd leuk om te weten hoe een cursist de WaaromJezus-cursus beleefd heeft. Ik heb één van die cursisten, Matthieu, gevraagd of hij een stukje voor de nieuwsbrief wilde schrijven. Hieronder zijn reactie: